Bakers Treat spel automaat

Bakers Treat

Baker’s Treat – Spel info
Afgebroken Games
Wanneer uw spelronde wordt onderbroken, worden alle spelinformatie en geplaatste inzetten bewaard totdat u het spel heropent. U kunt uw onvoltooide ronde voortzetten vanaf het moment van onderbreking. Een storing annuleert alle uitbetalingen en spellen.
Informatie
Winstlijnwinsten vinden plaats op het aantal geselecteerde winstlijnen dat staat aangegeven in de uitbetalingstabel en spelregels. Wanneer u wint bij meerdere winstlijnen in één spelronde, worden alle winsten bij elkaar opgeteld. Alle winsten van functies (zoals free spins), bonusspellen en/of scatters (indien van toepassing) worden ook toegevoegd aan winstlijnwinsten. Alle winnende combinaties worden uitbetaald aan het einde van een spelronde. Free spin-functies worden gespeeld met dezelfde inzet en hetzelfde aantal geselecteerde lijnen als de spelronde die de functie heeft geactiveerd, tenzij anders aangegeven. De inzet kan niet worden gewijzigd tijdens een spelronde. Bekijk de spelregels voor meer informatie.
Spelregels
Baker’s Treat is een gokautomaatspel met 5 rollen en 15 vaste winstlijnen dat van links naar rechts en van rechts naar links uitbetaalt – een spel met smakelijke taarten en vette prijzen! Het is de meest Britse traditie sinds de uitvinding van thee met melk.
Elk hoog uitbetalende taartsymbool hoort bij een rol met een verzamelmeter erboven: cupcake bij rol 1; bosbessentaart bij rol 2; worteltaart bij rol 3; citroenkwarktaart bij rol 4 en luchtige aardbeientaart bij rol 5.
Een hoog uitbetalend symbool kan gestapeld op de bijbehorende rol verschijnen tijdens het hoofdspel en wanneer deze de rol volledig vult, wordt een token aan de bijbehorende meter toegevoegd. Wanneer 3 tokens aan de meter zijn toegevoegd is de meter compleet en wordt de bijbehorende Flour Power-functie geactiveerd. De Flour Power Spins worden gespeeld met de gemiddelde inzet van alle spins die hebben bijgedragen aan de specifieke Flour Power-meter.
De functie Flour Power voor cupcake is drie free spins waarbij 2 rollen gekoppeld zijn en hetzelfde resultaat geven. Nadat deze zijn gespeeld, wordt de cupcakemeter teruggezet en kan de speler weer beginnen met het verzamelen van tokens.
De functie Flour Power voor bosbessentaart bevat drie free spins, 1 rol is wild. Nadat deze zijn gespeeld, wordt de bosbessentaartmeter teruggezet en kan de speler weer beginnen met het verzamelen van tokens.
De functie Flour Power voor worteltaart bevat drie free spins. Alle worteltaartsymbolen worden opgewaardeerd naar wilds. Nadat deze zijn gespeeld, wordt de worteltaartmeter teruggezet en kan de speler weer beginnen met het verzamelen van tokens.
De functie Flour Power voor citroenkwarktaart bevat drie free spins. Gewone wilds die op de rollen verschijnen worden groter en bedekken de hele rol. Nadat deze zijn gespeeld, wordt de citroenkwarktaartmeter teruggezet en kan de speler weer beginnen met het verzamelen van tokens.
De Flour Power voor luchtige aardbeientaart bevat drie free spins. Alle laag uitbetalende macaronsymbolen worden samengevoegd tot één type laag uitbetalende macaron. Nadat dit is gespeeld, wordt de luchtige-aardbeientaartmeter teruggezet en kan de speler weer beginnen met het verzamelen van tokens.
De Bakwedstrijd wordt geactiveerd als alle taartsymbolen op de bijbehorende rol verschijnen. Tijdens de Bakwedstrijd wordt een van elke Flour Power Spin in volgorde gespeeld en elke functie wordt overgedragen naar de volgende spin. De Bakwedstrijd wordt gespeeld met dezelfde inzet als de spin die de functie heeft geactiveerd.
Voor elke volle stapel taarten die op de bijbehorende rol verschijnt wanneer de Bakwedstrijd is geactiveerd wordt een extra free spin gespeeld. De extra free spins bevatten dezelfde functies als spin 5 van de Bakwedstrijd.
Tokens kunnen niet worden verzameld tijdens Flour Power Spins, de Bakwedstrijd of de spin die de Bakwedstrijd activeert. Tijdens de functie Bakwedstrijd kunt u Bakwedstrijd niet heractiveren. Als de Bakwedstrijd is gewonnen tijdens een Flour Power Spin wordt deze niet afgemaakt, maar in plaats daarvan wordt een vaste winst van 80 keer de gemiddelde inzet (zoals toegepast op de huidige Flour Power Spin) toegekend.
Inzetten worden gekozen met de inzetknoppen. Klik op de plus- en minknoppen om de inzet te veranderen. Klik op SPIN om de ronde te starten. Wanneer de rollen tot stilstand komen, wordt aan de hand van de weergegeven symbolen uw prijs volgens de uitbetalingstabel vastgesteld.
Acties – Gokken
Uitbetalingstabel – Hiermee klikt u de uitbetalingstabel aan of verbergt u de weergave ervan.
Auto Play – Klik op de knop AUTO PLAY om de functie voor automatisch spelen in/uit te schakelen. In de Auto Play-modus wordt een aantal opeenvolgende spelrondes automatisch gestart met uw huidige instellingen. De Auto Play-modus wordt automatisch uitgeschakeld afhankelijk van uw instellingen of wanneer uw saldo te laag is.
Spin – Start het spel en draai de rollen.
Stop – Laat de rollen sneller stoppen met draaien

Relevant news