Legacy of Egypt gokkast

  Legacy of Egypt

  Legacy of Egypt – Afgebroken Games
  Wanneer uw spelronde wordt onderbroken, worden alle spelinformatie en geplaatste inzetten bewaard totdat u het spel heropent. U kunt uw onvoltooide ronde voortzetten vanaf het moment van onderbreking. Een storing annuleert alle uitbetalingen en spellen.
  Informatie
  Winstlijnwinsten vinden plaats op het aantal geselecteerde winstlijnen dat staat aangegeven in de uitbetalingstabel en spelregels. Wanneer u wint bij meerdere winstlijnen in één spelronde, worden alle winsten bij elkaar opgeteld. Alle winsten van functies (zoals free spins), bonusspellen en/of scatters (indien van toepassing) worden ook toegevoegd aan winstlijnwinsten. Alle winnende combinaties worden uitbetaald aan het einde van een spelronde. Free spin-functies worden gespeeld met dezelfde inzet en hetzelfde aantal geselecteerde lijnen als de spelronde die de functie heeft geactiveerd, tenzij anders aangegeven. De inzet kan niet worden gewijzigd tijdens een spelronde. Bekijk de spelregels voor meer informatie.
  Spelregels
  Legacy of Egypt is een gokautomaatspel dat u meeneemt naar het rijke verleden van het oude Egypte. Op de 5 rollen verschijnen machtige goden en vermogende leiders. Spelers spelen op 30 lijnen met een vaste inzet van 1 munt per lijn. U kunt gebruikmaken van free spins met vermenigvuldigers en u krijgt de kans om free spins te heractiveren.
  Het spel bevat een wild-symbool (de scarabee) en een free spin-scattersymbool (de piramide). Het wild-symbool vervangt elk ander rolsymbool behalve de scattersymbolen om te helpen met het vormen van winnende combinaties.
  Drie of meer scattersymbolen op de rollen activeren het Rad van de Goden, een draaiend rad dat bepaalt hoeveel free spins worden toegekend. Spelers kunnen in het begin 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 of 20 free spins winnen. Aan het begin van elke free spin wordt willekeurig een van de volgende vermenigvuldigers toegekend: 2x, 3x, 5x, 8x of 10x.
  Twee of meer wild-scattersymbolen tijdens een free spin levert piramide-spins op, dit zijn free spins in de free spin-ronde die de vermenigvuldiger behouden van de activerende spin. Het Rad van de Goden bepaalt hoeveel piramide-spins worden toegekend, dit kunnen er 3, 4, 5, 6, 7 of 8 zijn. Piramide-spins kunnen worden geactiveerd tijdens piramide-spins.
  Inzetten worden gekozen met de inzetknoppen. Klik op de plus- en minknoppen om de inzet te veranderen. Klik op SPIN om de ronde te starten. Wanneer de rollen tot stilstand komen, wordt aan de hand van de weergegeven symbolen uw prijs volgens de uitbetalingstabel vastgesteld.
  Casino Acties
  Uitbetalingstabel – Hiermee klikt u de uitbetalingstabel aan of verbergt u de weergave ervan.
  Auto Play – Klik op de knop AUTO PLAY om de functie voor automatisch spelen in/uit te schakelen. In de Auto Play-modus wordt een aantal opeenvolgende spelrondes automatisch gestart met uw huidige instellingen. De Auto Play-modus wordt automatisch uitgeschakeld afhankelijk van uw instellingen of wanneer uw saldo te laag is.
  Spin – Start het spel en draai de rollen.
  Stop – Laat de rollen sneller stoppen met draaien
  Niet geschikt voor kinder

  Relevant news